TIL UNGE

Velkommen hos Eksamenspower

”Tæm tankerne – og spark røv til eksamen” er et online kursus, som er bygget op omkring nogle korte overskuelige videoer. I videoerne får du undervisning og demonstration af forskellige øvelser.

Første del af kurset er en introduktion og forslag til, hvordan du kan arbejde med kurset.

Kurset består af i alt 16 små videoer, en enkelt lydfil og et tekstdokument. Den længste video er 20 minutter – mange af dem kortere. I alt er der 2 timers video, så det er et overskueligt forløb at gå i gang med. Du vil altid kunne gå tilbage og gense de enkelte videoer, hvis du synes, du har brug for det.

Du kan med fordel planlægge at tage modulerne over en periode på 10 – 14 dage, da du så får tid til at øve dig ind imellem selve modulerne. Kurset er fleksibelt, da du selv kan bestemme, hvornår du vil se materialet.

 

Hvad lærer jeg under kurset?

Vi fortæller på kurset, hvordan du ruster dig selv bedst muligt til at gå til eksamen. Det betyder, at du får konkret viden om dét, der skal til for at planlægge og gennemføre den optimale læseferie, eksamensforberedelse og selve eksamen. Vi kommer omkring:

– Fundamentet for den gode forberedelse, herunder kost, søvn, motion og planlægning.
– Hvilke mentale værktøjer og strategier der kan hjælpe dig, både i tiden op til og ikke mindst til selve eksamen.
– Du vil få ny viden om stress, hvorfor din krop reagerer, som den gør, og hvordan du kan gøre stress til din medspiller.
– Desuden har vi samlet nogle gode øvelser, som gør dig i stand til selv at træne teknikker og øvelser, så du har de bedste forudsætninger for at præstere til eksamen.

 

Hvorfor skal du tage kurset?

Du kan have glæde af kurset, hvis gerne vil være fri for, at frygt, bekymringer og nervøsitet påvirker din evne til at levere optimalt til eksamen. Kurset hjælper dig til at genvinde kontrollen over din opmærksomhed. Du får redskaber til og indsigt i at styrke din fysiske og mentale balance. Du vil også kunne finde frem til ro og ressourcer i dig selv, som du kan bruge under eksamen.

Kurset vil gøre dig i stand til at forstå sammenhængen mellem dine tanker og din evne til at præstere. Du vil få bevidsthed om de ”trigger-tanker”, der kick-starter din nervøsitet og ubehaget i din krop. Du vil få kontrol over din opmærksomhed, så du kan stoppe “tanke-spiralen” og have en god tilstand under eksamen.

 

Hvad kan jeg forvente bagefter?

Når du har været gennem modulerne og øvelserne vil du ikke alene være i stand til at tackle dig selv og eksamenssituationen på en mere hensigtsmæssig måde, du vil også have redskaber til at håndtere situationer, hvor du skal præstere fremover, om det er køreprøve, at holde tale, præsentation eller job-interview.