OM OS

Mød Stine & Henriette

Stine & Henriette arbejder til dagligt begge som coaches for både unge, voksne og virksomheder. Sammen har de skabt konceptet EKSAMENSPOWER, der fokuserer på at hjælpe unge, som oplever stress, angst og ubehag i forbindelse med eksamen.

Mange unge er ikke klar over, at der faktisk findes en lang række værktøjer man kan benytte, for at styrke sine præstationer og oplevelser til eksamen, og dermed undgå blandt andet stress og angst. Der er nemlig helt normalt at opleve disse ting, og DET KAN LØSES.

Her på siden kan du læse mere om Stine & Henriette, deres erfaringer og uddannelser.

Unge skal have bedre oplevelser til eksamen

Stine Abell og Henriette Høeg driver tilsammen Eksamenspower, med en fælles vision om at hjælpe gymnasielever med eksamensangst til at komme bedre igennem læseferie og eksamen.

Begge har en bred, faglig ballast og er uddannet og certificeret inden for NLP, Enneagrammet, Positiv Psykologi og Metakognitiv stresscoaching.

Den viden og de værktøjer, begge har erhvervet sig igennem mange år, er omsat til et målrettet online kursus, skræddersyet til gymnasieelever, der bekymrer sig, overtænker og oplever præstations- og eksamensangst.

Stine Abell

stine-ny-4

Stine hjælper mennesker og virksomheder med at slippe pres, stress og dårlig performance, så de kan opnå mere meningsfuld vækst!

Hun coacher, vejleder og hjælper mennesker til at blive mere klar på deres styrker, og hvordan de kan bruge dem på nye måder.

Stine har en stor passion for positiv psykologi og styrkebaseret coaching, og hjælper den enkelte til at tage personligt lederskab i hverdagen.

Henriette Høeg

hh-nyt-6

Henriette brænder for at gøre en forskel for alle, der oplever mistrivsel, pres, stress eller stressrelateret angst, privat eller arbejdsmæssigt.

Hun tilbyder skræddersyede samtaleforløb til børn, unge og voksne, med afsæt i NLP, Positiv psykologi og Metakognitiv psykologi.

Henriette elsker at hjælpe den enkelte til at se sit potentiale, styrke sit selvværd og få trivslen til at blomstre.