OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er et online kursus? 
Et online kursus er et kursusforløb, der foregår online på internettet. Du deltager via en computer eller en tablet med adgang til Internettet. Når du tilmelder dig, vil du modtage en mail med link og login-oplysninger til online kurset.

 

Hvorfor skal jeg vælge et online kursus?
Der kan være flere fordele ved at vælge et online kursus:

  • Nemt og fleksibelt: Du kan deltage hvor du vil, og hvornår du vil – i dit eget tempo
  • Flere muligheder: Du kan tage kursusmodulerne igen, hvis du ikke fik det hele med første gang
  • Spar penge: Online kurser er billigere end kurser, hvor du skal møde op
  • Spar tid: Alle ”tidsrøvere” er væk. Ingen spildtid på transport eller unødig ”snik-snak” mellem kursusdeltagere

 

Hvad består online kurset af?
Tæm tankerne – og spark røv til eksamen består af forskellige kursusmoduler (baggrundsinformation/øvelser/værktøjer), som du ved tilmelding har adgang til i 4 måneder. Du kan tage kursusmodulerne i den rækkefølge, du ønsker. Vi foreslår dog, at du følger rækkefølgen i menuen, for at få det bedst mulige udbytte. Du kan selv bestemme, hvornår du vil tage modulerne, og om du vil se dem igen. Til flere moduler følger supplerende tekst-materiale. Herudover får du som bonus en gratis e-bog, du kan downloade.

 

Hvad hvis jeg har problemer med at logge ind?
Hvis dit link til kurset ikke virker, eller du har problemer med at logge ind, så kontakt os på: info@eksamenspower.dk

 

Må andre anvende mit login?

Dit login er personligt og må kun anvendes af dig.

 

Hvilke internet browser kan jeg anvende? 

Du kan bruge de fleste browsere, fx Internet Explorer (version 10 eller nyere), Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari.

 

Skal jeg have andet udstyr for at kunne deltage? 
Kurset består af videoklip, så du skal have hovedtelefoner eller en højttaler på din enhed (computer, iPad, mobil, tablet). Vi anbefaler hovedtelefoner.

 

Hvordan sikrer jeg, at jeg får fuldt udbytte?

Vi anbefaler, at du sætter tid af til at gennemføre kurset et sted, hvor du kan sidde uforstyrret. Det er vigtigt, at du er motiveret for at tage ny læring til dig og arbejde videre med de øvelser/værktøjer, du får. Det giver de bedste betingelser for at skabe de nye vaner og færdigheder, der skal til for at opnå det, du ønsker. Eksamenspower kan ikke tage ansvar for, at du opnår et specifikt eksamensresultat. Vi tager ansvar for at stille øvelser og værktøjer til rådighed i en 4 måneders periode fra købsdatoen, og du tager ansvaret for at træne, øve og bruge ny viden og værktøjer i praksis.

 

Hvorfor vælge online kursus hos Eksamenspower?

Vi har mange års erfaring i at coache, guide og rådgive både voksne og unge mennesker. Vi har tilegnet os viden og værktøjer fra forskellige psykologiske retninger, som har givet os erfaringerne til at sammensætte et optimalt kursus til dig, der er angst, bekymret, nervøs eller stresset, forud for eller under eksamen. 
Vi har bl.a. kurser, uddannelser og certificeringer inden for Enneagrammet, NLP, Positiv Psykologi, MINDstrain metoden og Metakognitiv Psykologi.

 

Hvad hvis jeg har brug for mere hjælp?

Oplever du, at du udover kurset, kunne have brug for 1:1 coaching, rådgivning eller sparring, så er du velkommen til at kontakte:

Team Eksamenspower
Stine Abell og Henriette Høeg. Begge tilbyder individuelle forløb face-to-face eller på telefon.